Workshops, cursussen & Masterclasses

Workshops Schminken, Grimeren & Visagie

Wil jij beginnen of nog beter worden, en alles weten van creatief schminken, grimeren of visagie volg dan een cursus of workshop van Anja bij de Schmink Specialist in Weert. Samen met een team van professionals is Anja één van de vaste cursusleiders bij deze speciaalzaak. Gedurende het hele jaar zijn er lessen op gebied van schminken, grimeren en visagie.

Via de cursusagenda op de website van Schmink Specialist kun je je samen of alleen eenvoudig aanmelden. Er zijn basiscursussen voor beginners en specialisaties voor de gevorderde schminker. Neem een kijkje, er is nog veel meer schminkinformatie te vinden… Inspirerend voor iedereen! Schmink Specialist is gelegen op een industrieterrein in Weert, er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en het bedrijf is makkelijk bereikbaar vanaf de A2! Na afloop van de les is er de mogelijkheid om producten te kopen in de showroom, cursisten krijgen ene leuke korting na afloop van de les.

Ben je met een grotere groep, dan is er ook mogelijkheid om een workshop op locatie te boeken, vanaf 12 personen komt AnjapirAnjA naar je toe voor een schminkworkshop op maat! Neem vrijblijvend contact op met www.schminkspecialist.nl om de mogelijkheden te bespreken. 


Er wordt gewerkt met producten van het merk Grimas. Voor al het workshopmateriaal wordt gezorgd.