Meerdaagse cursus Schminken 2.0

Masterclass door AnjapirAnjA

Heb je de cursus Schminken deel 1 gevolgd of minimaal 1 van onze schminkworkshops? Dan is onze succesvolle cursus Schminken 2.0 de volgende stap! Bij de cursus Schminken 2.0 blijven we gedurende 1 jaar in groepsverband oefenen met schminken, ieder kan op zijn eigen niveau doorontwikkelen en ideeën op doen.  Tijdens deze veelomvattende meerdaagse schminkcursus Schminken 2.0 krijg je 8 avonden les van een zeer ervaren docent die u graag inspireert met verschillende bestaande en nieuwe schmink-technieken, vele kleurrijke ontwerpen en de beste materialen.

Verdeeld over 1 jaar verzorgen wij 8 lessen met met een vaste basisgroep, door de continuïteit en het blijven oefenen zullen de cursisten steeds meer uit hun creativiteit gaan halen. Vooral de eerste lessen zullen er inspirerende demonstraties zijn van de docent, en aansluitend ga je onder begeleiding zelf aan de slag. In elke les komt een ander thema aan bod, Iedereen werkt op zijn eigen niveau, en ook dat inspireert elkaar! Er zijn elke keer vernieuwde en veel verschillende ontwerpen en designs als handvat om je eigen werk te ontwikkelen. In de gevorderde schminklessen krijg je meer tijd per design om ook ingewikkeldere facepaints te maken en meer in detail te kunnen werken. In overleg, ruim voor de betreffende les, kun je evt ook thema’s aanvragen of zelf uitwerken, indien die niet al in  ons cursusaanbod verwerkt zijn.

Direct naar cursus agenda

De lessen vinden zoals gewoonlijk plaatst in onze schminkstudio te Weert. We verzorgen de cursus Schminken 2.0 op een doordeweekse dag in de avonduren van 18:45 – 21:15 uur. De inhoud van deze veel omvattende dagcursus bevat de volgende thema’s: lijnwerk, druppels en krullen, maskers, vrouwelijke tijgers, jongens ontwerp, helden, vlinders, halloween griezel/monster, Sugar skulls, sinterklaas, carnaval, koningsdag, kerst/prinses , sprookjes en in de laatste les in januari is vrij werk. Kijk online de foto’s van afgelopen seizoen!

Prijs
Je kan deze jaarcursus Schminken 2.0 volgen op een doordeweekse dag in de avonduren van 18:45 – 21:15 uur. De prijs van deze veelomvattende schminkcursus is € 280,00 per persoon. Dit is incl. gebruik van de lesmaterialen, koffie/thee, en een digitale foto aan het einde van elke les. De foto’s maken we in onze eigen fotostudio.

Korting
Cursisten ontvangen gedurende het cursus seizoen na afloop van de les in onze showroom 10% korting op ons volledige assortiment, m.u.v. van reeds afgeprijsde artikelen.  

Agenda
Heb je zin om onze Cursus Schminken 2.0 te volgen en ben je benieuwd wanneer je kan deelnemen? In onze cursusagenda kan je eenvoudig zien wanneer de cursus gepland staat en hoeveel plaatsten er nog beschikbaar zijn. Klik je een cursus aan dan kan je eenvoudig inschrijven.