AnjapirAnjA – Visagiste en kapper in Limburg

Ben je op zoek naar een visagiste èn kapster op locatie?

Dan staat Anja voor je klaar om je verder te helpen.

Zij zorgt ervoor dat je bruidsmake-up en bruidskapsel perfect bij alles samen past en maakt zo het plaatje compleet.

Op de dag van je huwelijk komt Anja naar je toe met de beste producten, waaronder merken als MADARA, POP en PUPA 

*“je voelt je de meest luxe versie van jezelf!”

AnjapirAnjA zorgt ervoor dat je op je huwelijksdag straalt als nooit tevoren,

met ervaren rust en zekerheid waar je op kunt bouwen.

Op jouw trouwdag is het belangrijk dat al je wensen zo perfect mogelijk samen komen: de jurk, de bloemen het kapsel en de bruidsmake-up, het past allemaal bij jou en samen vormt het een prachtig geheel.

Anja begrijpt dit als geen ander, en is pas tevreden als alles klopt, wanneer jij straalt!

Zoek jij een ervaren visagiste en haarstyliste die gespecialiseerd is in bruidsmake-up en bruidskapsels. dan kom je via via vanzelf bij Anja uit. Ze is vooral actief in Limburg, maar ook daarbuiten kun je haar boeken voor jouw grote dag.

Wil je meer weten?

Vul dan je gegevens hieronder in  

Controleer Anja’s beschikbaarheid voor jullie trouwdatum!

 

Voorafgaand aan de bruiloft wordt er een proefsessie gepland waarbij Anja samen met jou op zoek gaat naar het beste resultaat. Of je nu gewend bent veel of weinig make-up te gebruiken, samen kijken jullie naar wat het beste past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Er is ruimte voor overleg en ideeën, en er is geen standaard procedure. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Op de trouwdag zelf komt Anja naar jou toe, zodat jij kunt ontspannen, in je vertrouwde omgeving met de liefste mensen om je heen. Als er ruimte is qua tijd, is er ook mogelijkheid voor familie of gasten om van een kapsel of/en make-up door Anja verzorgd te worden. Naar wens komt ze gedurende de dag nog eens langs om alles bij te werken of aan te passen. 

Anja werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die zijn goedgekeurd door de Europese cosmetica wetgeving. Bovendien heeft ze extra aandacht voor een gevoelige huid en gebruikt ze alleen producten waar ze 100% achterstaat. Alles is nauwkeurig gecontroleerd op optimale houdbaarheid en zuivere ingrediënten zonder irriterende stoffen zoals parabenen en parfum.

Het is ook een mogelijkheid om de proefsessie voor Bruidskapel en bruidsmake-up te combineren met een doorpas van je trouwjurk. Als je speciale wensen hebt, zoals het maken van een bijpassende haaraccessoire, dan denkt Anja graag met je mee. Of je nu bloemen, parels of lint wilt, alles kan worden omgetoverd tot een persoonlijke en unieke creatie voor jouw bruidskapsel.

“Hey toekomstige bruid! Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Als je op zoek bent naar een ervaren en professionele bruidsstyliste, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om op je huwelijksdag de meest luxe versie van jezelf te ervaren. 

Wil je weten of ik beschikbaar ben op jouw huwelijksdag? Stuur me dan een mailtje met de datum, de trouwlocatie en jouw woonplaats. Zo kan ik je laten weten of ik beschikbaar ben.”