Ben jij aanstaande bruid? èn op zoek naar de ideale unieke combinatie van bruidskapsel èn/of visagie op locatie…

Stap in de wereld van bruidsstyling met Visagiste, Kapster en bruidstyliste AnjapirAnjA. 

Waar passie en precisie samenkomen op jouw huwelijksdag!

Wat Anja uniek maakt? Met oog voor elk detail en een een vleug spontaniteit luistert ze heel goed naar jouw wensen. Ze zorgt dat alles bij elkaar klopt, geen standaardprocedure, en alles in overleg.

Op de ochtend van jullie bruiloft breng ik rust en vertrouwen, met een persoonlijk en ontspannen aanpak, zodat jij kunt stralen en genieten zonder zorgen.

Als Haar- en Make-up Artist, richt Anja zich op het creëren van een look die helemaal bij jou past. Kissproof – traanproof en alles blijft perfect zitten tot in de late uurtjes

Zij zorgt ervoor dat je bruidsmake-up en bruidskapsel perfect bij alles samen past en maakt zo het plaatje compleet.

Op de dag van je huwelijk komt Anja naar je toe met de beste producten, waaronder merken als MADARA, POP en PUPA Kryolan

*“je voelt je de meest luxe versie van jezelf!”

AnjapirAnjA zorgt ervoor dat je op je huwelijksdag straalt als nooit tevoren,

met ervaren rust en zekerheid waar je op kunt bouwen.

Neem contact op met AnjapirAnjA en ervaar de beste versie van jezelf die met toewijding en expertise speciaal voor jou is gecreëerd!

Op jouw trouwdag is het belangrijk dat al je wensen zo perfect mogelijk samen komen: de jurk, de bloemen het kapsel en de bruidsmake-up, het past allemaal bij jou en samen vormt het een prachtig geheel.

Anja begrijpt dit als geen ander, en is pas tevreden als alles klopt, wanneer jij straalt!

Zoek jij een ervaren visagiste en haarstyliste die gespecialiseerd is in bruidsmake-up en bruidskapsels. dan kom je via via vanzelf bij Anja uit. Ze is vooral actief in Limburg, maar ook daarbuiten kun je haar boeken voor jouw grote dag.

Wil je meer weten?

Vul dan je gegevens hieronder in  

Controleer Anja’s beschikbaarheid voor jullie trouwdatum!

 

Voorafgaand aan de bruiloft wordt er een proefsessie gepland waarbij Anja samen met jou op zoek gaat naar het beste resultaat. Of je nu gewend bent veel of weinig make-up te gebruiken, samen kijken jullie naar wat het beste past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Er is ruimte voor overleg en ideeën, en er is geen standaard procedure. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Op de trouwdag zelf komt Anja naar jou toe, zodat jij kunt ontspannen, in je vertrouwde omgeving met de liefste mensen om je heen. Als er ruimte is qua tijd, is er ook mogelijkheid voor familie of gasten om van een kapsel of/en make-up door Anja verzorgd te worden. Naar wens komt ze gedurende de dag nog eens langs om alles bij te werken of aan te passen. 

Anja werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die zijn goedgekeurd door de Europese cosmetica wetgeving. Bovendien heeft ze extra aandacht voor een gevoelige huid en gebruikt ze alleen producten waar ze 100% achterstaat. Alles is nauwkeurig gecontroleerd op optimale houdbaarheid en zuivere ingrediënten zonder irriterende stoffen zoals parabenen en parfum.

Het is ook een mogelijkheid om de proefsessie voor Bruidskapel en bruidsmake-up te combineren met een doorpas van je trouwjurk. Als je speciale wensen hebt, zoals het maken van een bijpassende haaraccessoire, dan denkt Anja graag met je mee. Of je nu bloemen, parels of lint wilt, alles kan worden omgetoverd tot een persoonlijke en unieke creatie voor jouw bruidskapsel.

“Hey toekomstige bruid! Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Ben je op zoek bent naar een ervaren en professionele bruidsstyliste, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om op je huwelijksdag de meest luxe versie van jezelf te ervaren. 

Wil je weten of ik beschikbaar ben op jouw huwelijksdag? Stuur me dan een mailtje met de datum, de trouwlocatie en jouw woonplaats. Zo kan ik je laten weten of ik beschikbaar ben.”