Visagiste in Limburg

Ga jij trouwen? Gefeliciteerd!


Anja maakt het plaatje qua Bruidsmak-up en Bruidskapsel compleet.

Op de mooiste dag van je leven, komt ze met de beste producten naar je toe.

*“je voelt je de meest luxe versie van jezelf!”

*
AnjapirAnjA maakt sprankelend mooi.

Voor jouw bruidsvisagie en haarstyling is Anja de rust en zekerheid op je huwelijksdag

Alles valt op zijn plek, de jurk, samen met het kapsel en de make-up die het best bij jou past.

 Anja is pas tevreden als het hele plaatje klopt. 

Je bent helemaal tot in de puntjes verzorgd om jullie liefde samen met je familie en vrienden te vieren. Je ziet er de hele dag stralend uit, van de first look, en ook als er een traantje wordt weggepinkt tijdens de trouwbelofte.

Anja is gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Ze is al jaren een bekend gezicht in deze branche voornamelijk in regio Limburg maar ook voor bruiloften daarbuiten kun je haar boeken.

“Het belangrijkste vind ik het vertrouwen in elkaar, zodat jij kunt genieten èn stralen!”

Er word een proefsessie/ oefendag-deel ingepland, voor proef make-up / proefkapsel om te kijken wat jij mooi vindt en wat goed past bij jouw wensen. Of je nu gewent bent veel of weinig make-up te gebruiken. Samen gaan jullie op zoek naar het beste resultaat voor jou als bruid! Er is geen standaard procedure, belangrijk is wat jij wel èn niet passend vindt voor jullie bruiloft. Er is altijd genoeg ruimte voor overleg en ideeën.

Op de grote dag komt Anja naar je toe, en gedurende de bruiloft komt ze eventueel nog eens langs om alles extra bij te werken of aan te passen.

Ze werkt met kwaliteit-producten, (goedgekeurd door de Europese cosmetica wetgeving) en heeft extra aandacht voor een gevoelige huid.
Er zitten alleen producten in haar koffers waar ze meer dan  100% achterstaat. Alles is nauwkeurig gecontroleerd op een optimale houdbaarheid, zuivere ingrediënten, zo weinig mogelijk irriterende ingrediënten parabenen, parfum,

Het combineren van de proefsessie met een doorpas van je trouwjurk is ook een van de mogelijkheden. Geef jouw specifieke wensen voor je bruiloft aan, dan denkt Anja graag met je mee.
Bijvoorbeeld het maken van een bijpassende haaraccessoire, dat kan op aanvraag. Dit varieert van bloemen, parels tot lint, eigenlijk alles kan tot een persoonlijke en eigen creatie omgetoverd worden, speciaal voor jouw bruidskapsel.