Anja Derks

flamboyant, Betoverend en Intuïtief

In 2007 is Anja Derks haar eigen bruisende onderneming AnjapirAnjA gestart, waar ze op diverse manieren haar creativiteit tot uiting brengt. Met haar koffers vol kleuren komt ze als visagiste, grimeur of haarstylist naar je toe. Of het nu om een bijzonder kapsel, een vrolijk geschminkt gezicht of de make-up voor de mooiste dag van je leven gaat: Anja luistert naar jou wensen en combineert dat met haar professionele kijk op wat passend is voor jou. 

Klanten die haar schminkexpertises weten te waarderen zijn o.a. Schmink specialist, Upendi, Zittesje Revuu, Studio NI, Diakonessenhuis Utrecht, Hutten Catering, , De Vrijbuiter, Ikea, ANWB, Daelzicht,  

Op evenementen, openingen en feesten  weet ze met haar kleurrijke werk iedereen te betoveren. Misschien heb je deze kunstenares al eens schminkend op televisie, een landelijke beurs of regionaal evenement gezien. 

Bovendien deelt ze haar kennis maar al te graag! In samenwerking met de schminkspecialist heeft ze talloze vernieuwende cursussen en workshops gegeven. 

Anja heeft tijdens haar opleiding niet alleen alle vakdiploma’s voor visagie, grime en kapper gehaald, ze heeft ook de specialisatie ‘International Make-upartist’ in ‘s-Hertogenbosch gedaan. Direct daarna werd ze aangenomen aan de Kunstacademie, waar ze haar artistieke kant verder heeft ontwikkeld. Met een expositie van haar ontwerptekeningen in Theater aan het vrijthof en een theatervoorstellingen in samenwerking met Toneelacademie en conservatorium Maastricht is ze afgestudeerd als theaterkostuumontwerpster. Tussentijds heeft ze veel ervaring opgedaan als klantadviseur in een groothandel voor grime, make-up en kappers producten.

AnjapirAnjA wordt omringt door vele creatievelingen van verschillende disciplines, zoals fotografen, filmmakers, producenten, markerteers, designers en artiesten, hierdoor ontstaan regelmatig mooie en waardevolle samenwerkingen.