Elk gezicht is een schilderijtje voor mij!


Het gaat om versterken van de natuurlijke schoonheid
en het verdoezelen van oneffenheden

“Mijn grootste passie is mensen laten ervaren dat ze met minimale make-up maximaal vertrouwen kunnen hebben in hun uiterlijk” persoonlijk, of voor een bepaalde rol. 

De basis van beauty is een mooie stralende huid.

Visagie is een beleving voor een bepaald moment. Of dat nu voor een film, een fotoshoot of voor een andere bijzondere gelegenheid is, de rust nemen, en er even bij stil te staan, hoe je uiterlijk overkomt is heel waardevol. 

Ik werk graag op locatie, dan kan ik de situatie aanvoelen, goed kijken en luisteren wat de persoonlijke/ of artistieke wensen van dat moment zijn. 

Oog voor detail.

 

Aaltje en Niske Stoffig licht

Wanneer een make-up voor de ene persoon naturel is, kan de dezelfde make-up voor een ander overdadig zijn. Dat houdt mijn werk zo speciaal, werken op de millimeter. kijken of de puzzel van kleur, sfeer en accenten goed in elkaar past. 

“Ik vind het na al die jaren nog altijd bijzonder dat iemand de verantwoordelijkheid over het uiterlijk voor een bepaald moment in mijn handen legt. Dat besef ik mij altijd”

 

Make -up advies

Loop jij ook regelmatig vast omdat je al jaren, elke dag dezelfde make-up-routine hebt? of ben je altijd nieuwsgierig naar de laatste make-up ontwikkelingen? Wil jij wel eens weten wat er nou ècht bij jou past qua uiterlijke verzorging? Of het nu gaat om je dagelijkse look, of om een feestelijke make-up….
Anja biedt aandacht en hulp!

Boek een ‘1 op 1 make-up afspraak’ bij jou thuis. Jullie kijken samen naar wat past bij jou. Wat zijn je favoriete producten, zijn die nog up to date? Wat wil jij eerst testen voor je weer iets nieuws koopt, of heb je een kast vol make-up, maar weet je niet meer waar je het zal smeren…
Stel al jouw vragen en probeer nieuwe producten, tips en trucs meteen uit. 

Persoonlijk bij jou thuis

Kosten zijn 150 euro voor een duur van 2,5 uur