MUAH voor Film - Make-up and Hair

Op dit moment is Anja werkzaam bij Upendi film in het creatieve team als Make-up Artist zorgt ze voor de Kapsels en visagie voor de speelfilm Stoffig Licht. Het verhaal van deze film draait om migratie, een thema dat van alle tijden en van overal is. Een gezin uit Drenthe, dat in de jaren 50 op zoek was naar een nieuw bestaan, speelt de hoofdrol in deze film. De man van het gezin ging werken in de steenkolenmijnen, terwijl zijn vrouw zich richtte op haar nieuwe leven bovengronds.

In een omgeving waar de kerk en de mijnen domineerden, vochten zij voor hun eigen idealen en probeerden ze nieuw licht te werpen op hun toekomst. Het bleek echter niet altijd even gemakkelijk te zijn om hun doelen te bereiken. De ervaringen van de mijnwerkers, zij werden door middel van intensieve wervingscampagnes gelokt om in de stoffige mijngangen hun toekomst te zoeken. Het licht dat zij uiteindelijk zagen bleek stoffig licht. Stoffig Licht is zowel een roman als een avondvullende speelfilm.

Het team achter deze productie bestaat uit Emile Beulen, de schrijver en producent, Maarten Diederen, schrijver en regisseur, Imelda van der Wal, schrijfster en productieleidster en Jeroen Daemen, schrijver en cameraman, en Nando Kisters. Met deze getalenteerde groep professionals belooft Stoffig Licht een onvergetelijke film te worden die een belangrijk stukje geschiedenis belicht.

Hofdrollen Nick Kamerling en Rianne Peterson